Bacca trenira sa Sevillom! Nada li se povratku?

Fudbaler Milana Carlos Bacca trenirao je danas sa svojim bivšim klubom Sevillom i tako podgrejao glasine oko povratka u Andaluziju.

Hoće li fudbaler Milana, Carlos Bacca ponovo obući dres Seville? Jasno, nešto se u tom smeru krčka pošto je Bacca danas trenirao sa svojim bivšim klubom.

Bacca je zbog povrede u subotu propustio utakmicu između Milana i Empolija, ali je, umesto da gleda svoj tim, otputovao u Sevilju da posmatra duel sa Valenciom na Sanchez Pizjuanu.

Montella: Ja sam pustio Baccu u Sevilju

Kako prenosi Milannews, Bacca je dobio dva slobodna dana od trenera Vincenca Montelle, ali je danas odradio trening sa nekadašnjim saigra;ima.

Dolazak kolumbijskog golgetera u Sevillu izazvao je veliku pompu, dok Bacca ne vidi ništa čudno u tome i ističe da želi samo da se vidi sa starim prijateljima.

Lokalni mediji pišu da je sportski direktor Seville Monchi prati situaciju oko Carlosa Bacce, koji nije u najboljim odnosima sa čelnicima kluba i spekuliše se o njegovom odlasku u januaru.

Ovaj 30-godišnji fudbaler, koji se u potpunosti afirmisao u dresu Seville, ove sezone je postigao šest golova u Seriji A na 13 mečeva.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji