Ibrahimović ostao zakopčan: Znam gde nastavljam karijeru, ali neću da kažem

Najbolji fudbaler Paris Saint Germaina Zlatan Ibrahimović rekao je da jako emotivno doživljava odlazak iz francuskog kluba i da mu je na utakmici protiv Nantesa malo nedostajalo da zaplače.

Šveđanin se u subotu oprostio od Parižana sa dva gola u trijumfu nad Nantesom (4:0) u svojoj najefikasnijom karijeri sa 38 pogodaka.

"Znam gde nastavljam karijeru, ali neću da kažem. Proveo sam fantastične četiri godine ovde i na utakmici protiv Nante-om bio sam uzbuđen. Obično nikad ne plačem, ali kada sam video svoju decu na utakmici zasuzile su mi oči. Nedostajaće mi sve ovo, posebno sjajna grupa igrača", rekao je Ibrahimović za Bein Sport.

Ono što je poznato da se Ibrahimović najverovatnije neće vratiti u Milan, nakon što je potpredsednik Rossonera Adriano Galliani izjavio da Šveđanin ima prevelike finansijske zahteve. Za Zlatana su interesovanje pokazali bogati klubovi iz Kine, SAD i Premijer lige.

On je posle samo četiri sezone postao najbolji strelac u istoriji Svetaca sa 154 gola na 179 utakmica, a osvojio je četiri titule prvaka Francuske, Kup i po tri Liga kupa i Superkupa.

Tokom karijere 34-godišnji napadač nastupao je za Malmo, Ajay, Juventus, Inter, Barcelonu i Milan.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji