Crveno-crni haos, dao ostavku, pa povukao, ceh plaćaju trojica igrača!?

Cristian Brocchi izvređao igrače posle poraza od Rome, spekuliše se da je podneo ostavku, a ko će biti eliminisan pred finale kupa?

O tome šta je Brocchi rekao igračima možete da čitate ovde, iz Milana nisu demantovali ove navode medija na Apeninima.

Ali, danas se saznaje da je praktično podneo ostavku, ali ga je Galliani nekako odgovorio od toga pred finale kupa sa Juventusom narednog vikenda.

Brocchi je ljut i na klub koji pregovara sa Marcom Giampaolom, optužio je neke igrače za izdaju, a govorka se da bi neki zbog toga mogli i da budu oterani na kraju sezone, iako ni sam Brocchi neće ostati.

Ali, dok je još tu, ovu jednu utakmicu, on će neke preseliti na klupu, pa se već spekuliše da će na hlađenje Mario Balotelli, Menez i Alex. Navodno, Mihin naslednik nije zadovoljan njihovim ponašanjem, ali i nivoom forme, ekipa bi mogla da bude istumbana u poslednjem meču sezone.

On razmišlja o formaciji 4-3-3, Bacca bi bio najistureniji, a sigurno je da će od početka igrati Bonaventura.

Milan zaista nema šta da izgubi u Rimu, Juventus je apsolutni favorit, ali ne treba otpisivati "Đavole". Oni igraju i za Evropu, trofej znači i direktan plasman u LE, dok poraz znači da u kvalifikacije za ovo takmičenje ide Sassuolo, dok "crveno-crni" ostaju bez Evrope.

Utihnule su i priče o prodaji u poslednjih par dana, Berlusconi izjavljuje da neće prepustiti klub Kinezima i sada više niko ne zna šta da misli. Ipak, veruje se da je jedini izlaz u prodaji azijskim investitorima jer u suprotnom sledi potpuni krah.

(Sportske.net)
Noviji Stariji