Berlusconi zapretio igračima: Neću da plaćam više one koji brukaju klub! Slobodno me tužite...

Prvom čoveku Milana ozbiljno prekipelo nakon poslednjih rezultata u Seriji A...

Što na umu, to na drumu.

Silvio Berlusconi nikada se nije libio da kaže ono što misli, bez dlake na jeziku. Tako je juče tokom ručka sa igračima, na kojem su bili prisutni i sponzori kluba, zapretio kompletnom timu da će prestati da ih plaća bude li Milan nastavio da ponavlja rezultate koji su daleko ispod očekivanja.

"Ne možemo da nastavimo više da se brukamo ovako", zagrmeo je Berlusconi, a onda prstom pokazao na ljude iz sponzorskog pula i nastavio:

"Ovo su gospoda koja vam omogućavaju da imate od čega da živite. Oni su mi rekli da nam više neće davati novac nastavimo li ovako da igramo. Ako se to zaista dogodi, onda ću ja uzimati od vas! Odnosno, neću vas više plaćati! Možete slobodno i da me tužite. Ali, ne zaboravite koliko u Italiji traju parnice za takve slučajeve. Po osam ili više godina", nastavio je ljutiti vlasnik Rossonera.

Kako javljaju italijanski mediji, fudbaleri Milana biće u karantinu sve do petka, kada će otputovati u Rim, gde će u subotu od 21 čas odigrati utakmicu finala Kupa Italije protiv Juventusa.

S obzirom na to da su Seriju A završili na sedmoj poziciji, fudbaleri Milana će put do Evrope moći da obezbede samo u slučaju ako savladaju Juventus. A to će biti pakleno težak posao, pošto već dve godine ne znaju za bolje od poraza od Stare dame...

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji