Mihajlovića ponovo smenjuju, Lazio čeka priliku da Sinišu vrati na “Olimpico”

Relativno lak poraz od Sassuola ponovo je pokrenuo priče o poljuljanom poverenju Milanovih čelnika u sposobnosti srpskog stratega, koji bi kao trener mogao da se vrati među “nebesko-plave”

Iako je Mihajlovićev Milan vezao 12 utakmica bez poraza, neuspeh minulog vikenda od Sassuola (2:0), bio je dovoljan motiv italijanskim medijima da ponovo počnu sa spekulacijama o smeni srpskog stratega.

Sassuolo zaustavio očajni Milan

Nekadašnji selektor “orlova” gotovo od početka tekuće sezone je na udaru većine medija na Apeninima, koji su iz nedelje u nedelju odbrojavali Mihajloviću dane do otkaza, ali je Siniša, u poslednjih nešto više od mesec dana, uspeo da podigne ekipu i veže nekoliko dobrih rezultata, među kojima je i plasman u finale italijanskog Kupa.

Ipak, relativno lak poraz od Sassuola ponovo je pokrenuo priče o poljuljanom poverenju Milanovih čelnika u Mihajlovićeve sposobnosti, a pojedini listovi već su napravili i spisak mogućih naslednika srpskog stratega na klupi “Rossonera”, među kojima su strateg Sassuola Eusebio di Francesco, Roberto Donadoni, Unai Emery i jedan od najboljih italijanskih stratega Marcello Lippi.

Ipak, “La Repubblica” izveštava da Mihajlović ne bi trebalo dugo da bude bez angažmana, ukoliko Silvio Berlusconi odluči da mu se zahvali na saradnji, pošto Lazio sa puno pažnje prati razvoj situacije na “San Siru”. Navodno, čelnici rimskog kluba ostvarili su već io prve kontakte, u kojima nisu krili da bi bili veoma srećni da svog nekadašnjeg fudbalera vrate na “Olimpico” u ulozi trenera.

(Novosti.rs)
Noviji Stariji