NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (27. januar): Zapata bi mogao u Nemačku, De Jong u MLS ligu, Milan ostaje bez pojačanja

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


22:44 – VELIKA ŽELJA MILANA IDE U MONACO!

Brazilski defanzivac Jemerson kojeg su jurili Milan, Porto, Sevilla i Roma će nastaviti karijeru u Monacu. Visina transfera iznosi 10.000.000 evra.

22:10 – ATALANTA NIJE ZAINTERESOVANA ZA IGRAČE MILANA

Sportski direktor Atalante Giovanni Sartori, demantovao je navode italijanskih medija da su oni zainteresovani za igrače Milana, Nocerina i Maurija.

21:56 – ZAPATA BI MOGAO U NEMAČKU, DE JONG U MLS

Za defanzivca Cristiana Zapatu zainteresovan je Stuttgart, a Los Angeles Galaxy želi De Jonga i ponudio mu je trogodišnji ugovor.

14:51 – TORRES NAPUŠTA ATLETICO, ALI SE NE VRAĆA U MILAN

Trener Atletico Madrida Diego Simeone saopštio je Fernandu Torresu da mu nije potreban za sledeću sezonu i da na leto može da napusti klub. Dakle, El Ninho broji poslednje dane na "Vicente Calderonu". 31-godišnji iskusni napadač se neće ni vraćati u Milan sa kojim ima ugovor do 30. juna ove godine.

14:14 – CALABRIA ODLAZI AKO DOĐE VANGIONI

Mladi Davide Calabria će otići iz Milana ove zime samo u slučaju da dođe Vangioni iz River Plate, prenosi Sky Sport. Genoa je zanteresovana za beka Milana.

11:53 – GENOA ŽELI CALABRIU

Milan želi štopera Genoe Sebastiana De Maia dok Zmajevi hoće mladog desnog beka Davidea Calabriu, pa bi razmena na relaciji dva kluba mogla da bude rešenje za "nesporazum".

11:51 – MILAN NUDI "SIĆU" ZA LEVOG BEKA

Leonel Vangioni bi mogao doći u Milan već ove zime, iako je planirano da levi bek dođe u Italiju na leto kada mu istekne ugovor sa ekipom River Plate. Za njegov transfer Rossoneri su spremni ponuditi 400.000 evra i veruju da će to biti dovoljno da Argentinci prihvate ponudu.

(ACMilanBalkan / Mozzartsport.com) 
Noviji Stariji