Milan je i dalje siv, Mihajlović pod znakom pitanja

Očajna partija Milana protiv Alessandrie centralna tema italijanske sportske štampe...

“Sivi Milan ostaje pod znakom pitanja”, otvara današnje izdanje Gazzetta provokativnim naslovom na račun Rossonera, koji su pobedili Alessandriu sa 1:0 u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Italije u Torinu, ali su u potpunosti razočarali prikazanom igrom protiv trećeligaša.

Rossoneri, pa zar i protiv trećeligaša mora ovako?

“Trećeligaš više imao inicijativu u dobrom delu meča. Balotelli postigao gol sa bele tačke za pobedu 1:0, ali Siniša ga zaledio: 'Nije spreman za derbi', stoji u podnaslovu. Balotelli nije razočarao samo Mihajlovića, već i selektora Azzurra Antonia Contea koji je bio na stadionu Olimpico upravo da bi posmatrao izbliza Super-Maria.

“Milan, samo jedan penal. Alessandria: nije gotovo”, piše ispod zaglavlja torinskog Tuttosport sportskog dnevnika . U podnaslovu se navodi da je Balotelli postigao gol iz penala a da su Sivi (klupska boja Alessandrie) izašli sa Olimpica uzdignuta čela i da će na San Siru pokušati da naprave čudo. Tuttosport takođe ističe da bi u Milanu morali da se zabrinu jer se na utakmici nije primećivala razlika da igra tim Serija A protiv trećeligaša.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji