NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (22. januar): Cerci u Genoi! Adriano se seli u Bundesligu, De Sciglio u Juventus, Caceres u Milan?

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...



21:52 – ATLETICO OTKUPLJUJE TORRESA 

Atleticov predsednik Enrique Cerezo je potvrdio da madridski klub želi da zadrži Fernanda Torresa i da su zadovoljni učinkom španskog napadača. On je istakao da klub radi na otkupu Torresovog ugovora od Milana.

21:10 – DOGOVOR: MLADI DEFANZIVAC MILANA IDE U HAJDUK

Milan i splitski Hajduk su dogovorili pozajmicu Stefana Šimiča. Mladi defanzivac koji nastupa za Primaveru Rossonera, narednih šest meseci igraće u hrvatskoj ligi.

18:13 – DE SCIGLIO ZA CACERESA? 

Telelombardia javlja da se menadžer Mattie De Sciglia susreo juče sa Adrianom Gallianijem i preneo mu ponudu Juventusa. Stara dama je zainteresovana za mladog beka Rossonera, a kao deo transfera mogla bi da pošalje u suprotnom smeru Martina Caceresa.

17:59 – ADRIANO IPAK NAPUŠTA MILAN
Milan planira da proda Luiza Adriana ove zime i to nemačkom Wolfzburgu, a da dobijeni novac iskoristi za kupovinu El Ghazija iz Ajaxa. Moraće Rossoneri brzo da rade jer im vreme ističe, a pijaca se zatvara za desetak dana.

17:46 – ZVANIČNO: CERCI PREŠAO U GENOU!

Alessio Cerci je napustio Milan i stigao u Genou na pozajmicu do kraja sezone.

15:14 – BLIZU JE: FARAON IDE U RIM 

Milan i Roma su nadomak dogovora oko transfera Stephana El Shaarawy-a u Rim. Opširnije OVDE.

14:06 – NOCERINO ILI DE JONG PAKUJU KOFERE

Nocerino ili De Jong - jedan od njih mora da ode. Kako prenose italijanski mediji jedan vezista će sigurno napustiti Milan, tako da je moguć dolazak igrača sredine terena.

13:56 – FARAON TEŽAK 13 MILIONA EVRA

Stephan El Shaarawy je na putu da pojača Romu ovih dana. U pitanju je šestomesečna pozajmica sa opcijom otkupa za 12-13 miliona evra.

13:50 – RANOCCHIA I EL GHAZI METE ROSSONERA

Zanimljive vesti stižu danas iz Milana. Čelnik slavnog kluba Adriano Galliani nastavlja da se cenjka s Ajaxom oko Anwara El Ghazija, a prodajom El Shaarawy-a otvara se prostor za dovođenje napadača Ajaxa. Kao glavnu metu u defanzivi Milan vidi štopera gradskog rivala Andreu Ranocchiu koji nema budućnost u taboru komšija. Keisuke Honda i Nigel De Jong su zanimljivi pojedinim MLS ligašima, ali Siniša Mihajlović, navodno, nikako ne želi da se odrekne Japanca.

13:47 – EL SHAARAWY BLIZU ROME

Stephan El Shaarawy postaje prava zvezda italijanske transfer sapunice, a nakon što su mu u Milanu rekli da na njega ne računaju, izjasnio se da želi u Romu i da ga drugi tim u Seriji A ne zanima. Nudili su mu u Milanu i opciju da se preseli na pozajmicu u Genou, ali mu ne prada napamet. Poslednje vesti govore da je Italijan jako blizu prelaska u Romu.

(Mozzartsort.com / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji