NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (21. januar): Na pomolu razmena Milana i Juventusa? Marokanac se vraća na San Siro, Rossoneri izvisili za Ranocchiu

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


21:50 – VRSALJKO NA METI VELIKANA

Pojedini italijanski mediji tvrde da je Hrvat iz Sassuola Šime Vrsaljko meta najvećih evropskih klubova ove zime i da će biti čudo ako maleni klub odoli ponudama za desnog beka. Juventus, Bayern iz Minhena, Barcelona i Milan, navodno, pokazuju interesovanje za 24-godišnjeg beka, koji se podjednako dobro snalazi na obe strane terena.

21:36 – MILAN OSTAJE BEZ RANOCCHIE

Italijanski mediji javljaju da su Sampdoria i Inter blizu dogovora oko pozajmice defanzivca Andree Ranocchie (27) u Đenovu do kraja sezone. Delegacije dva tima susrele su se danas u Milanu, a već tokom vikenda posao bi trebalo da bude ozvaničen, iako je, navodno, defanzivac Intera želeo u Milan.

14:40 – HONDA BI MOGAO NAPUSTITI MILAN

Rossoneri bi mogli prodati ove zime Keisukea Hondu, a novac dobijen od Japanca uložiti na dovođenje Anwara El Ghazija iz Ajaxa.

14:22 – BENFICA ŽELI DA SE REŠI TAARABTA

Milan želi pozajmiti Taarabta na šest meseci, ali Benfica insistira na pozajmici od 18 meseci i da se jednom za sva vremena reši kontroverznog napadača.

14:11 – MILAN ŽELI DA VRATI MAROKANCA

Milan je u pregovorima sa Benficom oko pozajmice Adela Taarabta. Podsetimo, Taarabt je u sezoni 2013-14 već boravio na šestomesečnoj pozajmici u Milanu, tada je u ekipi Clarencea Seedorfa imao zapaženu ulogu. On trenutno igra za drugi tim Benfice.

14:09 – MILAN I JUVENTUS TRAMPE IGRAČE? 

Da li je na pomolu razmena kojoj italijanski klubovi često pribegavaju? Opširnije čitajte OVDE.

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)

Noviji Stariji