Mihajlović: Ako ja ne mogu da rešim Milanove probleme onda treba da zovu isterivače đavola

Doduše, ne bismo se iznenadili ako bi Berlusconi zaista to i uradio...

Crno-crvena strana Milana već danima bruji. Silvio Berlusconi je navodno izgubio strpljenje i rešio da smeni Sinišu Mihajlovića. Ali bivši selektor Srbije ne brine. Kaže da je u odličnim odnosima sa gazdom i ne deluje kao čovek kojem posao visi o koncu. Štaviše, Mihajlović puca od samopouzdanja.

"Znam šta želim da napravim ovde i uspeću! Imam kvalitet za to, jesam čovek sa Milanovu klubu. Ako ja ne mogu da rešim probleme ekipe, onda treba da zovu isterivače đavola", optimistično će Mihajlović pred nedeljni okršaj sa neugodnim Sassuolom, koji je trenutno peti na tabeli, sa pet bodova više od Milana.

Milan - Sassuolo: Pozvani "Rossoneri"...

"Nažalost, nas rivali kažnjavaju za svaku grešku. Mislim da je to problem psihološke prirode. Moramo da budemo pametniji. Nekad izgledamo i preplašeni, ali siguran sam da ćemo se izboriti. Verujem u ove momke".

A priče o otkazu?

"Baš pre neki dan mi je Berlusconi rekao: ’Opusti se’. Vidim to kao znak vere. Nema veze kako se sve ovo završi, osećam se privilegovanim što sam imao priliku da sarađujem sa njim. Da pričamo o fudbalu, politici, životu", hladnokrvan je Mihajlović.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji