NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (30. avgust): Soriano alternativa za Witsela, Matri se seli u Francusku, Besiktas hoće Nocerina, Petagna potpisao za italijanskog drugoligaša...

Svakog dana, sve do poslednjeg dana avgusta (u 23:00, kada se u Italiji završava prelazni rok), pred vama će biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa letnje pijace. Milan je već do sada potrošio 86.000.000 evra, očekuje se da će potrošiti najmanje još polovinu od te sume. Zahuktalo se na transfer tržištu kako se približava kraj prelaznog roka. Ostalo je još samo 2 dana, radi se užurbano, tako da će sigurno biti uzbudljivo sve do poslednjeg minuta. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


22:58 – SORIANO ALTERNATIVA ZA WITSELA

Transfer Roberta Soriana u Milan je još uvek moguć i igrač Sampdorie bi mogao pojačati "Rossonere" do sutra uveče, kada se zatvara prelazni rok u Italiji. Njega u Milanu vide kao alternativu za Axela Witsela. Milan je ponudio 3.000.000 evra za pozajmicu Witsela i opciju da otkupi Belgijanca za 22.000.000 narednog leta. Čeka se odgovor iz Zenita... Preostalo vreme do kraja prelaznog roka u Italiji.

21:14 – NIŠTA OD WEST HAMA, MATRI NAJBLIŽI ODLASKU U FRANCUSKU

Iako je transfer u West Ham izgledao kao gotova stvar, Alessandro Matri je sada najbliži selidbi u Olympique Iz Marselja. Francuski klub je veoma aktivan poslednjih dana prelaznog roka, a u Italijanu vidi rešenje za probleme sa efikasnošću.

21:10 – CHIEVO ILI ATALANTA MOGUĆE DESTINACIJE MAURIJA  

Dok čeka epilog pregovora sa Zenitom, Milan radi i na rešavanju balasta u vidu igrača na koje Mihajlović ne računa. Mladi vezista Jose Mauri je u ovom trenutku na izlaznim vratima San Sira. Iako se činilo da je Chievo najbliži dovođenju Maurija, sada se u celu priču umešala i Atalanta koja takođe želi da dovede fudbalera Milana na jednogodišnju pozajmicu.

18:57 – NASTAVLJAJU SE PREGOVORI ZA WITSELA

Evo ohrabrujućih vesti za navijače Milana. Za večeras je zakazan nastavak pregovora sa Zenitom oko kupovine Axela Witsela. Belgijanac svim silama pokušava da izdejstvuje transfer na San Siro. Ali, Milan mora da pošalje zvaničnu ponudu Rusima. Evo koliko je još ostalo do zatvaranja letnjeg prelaznog roka u Italiji.

18:13 – BESIKTAS HOĆE NOCERINA

Milan želi da se otarasi Antonia Nocerina koji je višak kod Siniše Mihajlović. Turski Besiktas se spominje kao novi klub italijanskog veziste.

14:11 – ZVANIČNO. PETAGNA NA POZAJMICI U ASCOLIJU

Mladi napadač Milana Andrea Petagna potpisao je za drugoligaša Ascoli, gde će igrati na jednogodišnjoj pozajmici (sa pravom otkupa).

13:09 – MILAN NUDI TRAMPU GENOI: SUSO ZA PEROTTIJA!

Dok čeka ishod pregovora sa Zenitom oko Axela Witsela, Milan oslobađa mesto za pojačanje. Novajlija Jose Mauri je blizu Chieva, dok je Genoi ponuđena trampa - Suso za Perottija! Ofanzivni vezista Genoe je želja Siniše Mihajlovića.

12:52 – JOSE MAURI BLIZU CHIEVA

Italijanski Sportmediaset prenosi da je Jose Mauri blizu prelaska na pozajmicu u Chievo.

12:49 – SUSO, NOCERINO I ZACCARDO IDU NA POZAJMICU 

Suso će do sutra uveče napustiti Milan i otići na pozajmicu, javlja Sky Sport. Slična sudbina mogla bi da čeka Antonia Nocerina i Cristiana Zaccarda.

12:40 – RIMLJANI ŽELE NAPADAČA MILANA

Iako se očekivalo da Alessandro Matri pojača West Ham javio se i Lazio koji je izrazio želju do angažuje napadača Milana, koji je gurnut u zapećak nakon dolaska Maria Balotellija.

12:35 – I TOTTENHAM ŽELI WITSELA!

Belgijanac Axel Witsel jedan je od najtraženijih fudbalera ovoga leta i baš se zakuvalo oko njegove prodaje. Vezista Zenita višenedeljna je želja Milana, a nedavno se javio i Juventus, koji je ponudio istovetne uslove kao i Milan, da ga pozajmi za 3.000.000 evra, a potom otkupi za 22.000.000 čim odigra 20 utakmica. Međutim, sada se i Tottenham interesuje za Witsela, a s obzirom na to da gazda Pevaca Daniel Levy ludo troši pare i ovog leta, nije isključeno da isplati Rusima 35.000.000 evra koliko traže i dovede Belgijanca u London.

Do kraja prelaznog roka ostalo još samo 2 dana. Zato nemojte propustiti današnji dan i budite uz nas, saznajte prvi sve najvažnije informacije vezane za naš voljeni klub. Nikako pre toga nemojte propustiti šta se događalo dan ranije.

>>> NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (29. avgust): Milan radi na dovođenju Witsela! Mexes ostaje, Ibra se ne vraća, Agazzi pojačao Middlesbrough

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji