Galliani: Balotelli prvi dolazi, a poslednji odlazi

Izvršni direktor Milana Adriano Galliani otkrio je da Mario Balotelli prvi dolazi na trening 'Rossonera', kao i da poslednji napušta Milanello.

Nestvašni napadač vratio se u klub, za koje je nastupao pre odlaska u Liverpool, a nerednih 12 meseci će dres tima sa San Sira nositi kao pozajmljen igrač 'Crvenih' sa Enfilda.

"Mario dolazi na vreme na trening, a nekada čak i ranije. On je taj koji otvara kapiju Milanella. Prvi dolazi, a poslednji odlazi – razmišljam da mu dam ključeve od trening centra".

'Super Mario' je postigao 26 pogodaka na 43 meča u svom prvom mandatu u dresu Milana, da bi na Ostrvu postigao tek jedan gol na samo 16 utakmica.

Legendarni čelnik kaže i da reprezentativac Italije nije bio u primarnim planovima kluba, kada su u pitanju letnja pojačanja za tim Siniše Mihajlovića.

"Angažovanje Balotellija odigralo se u jednom danu. Pomislili smo na taj transfer i istog dana uspevil sve da završimo, nismo planirali. Sada, sve zavisi od njega. Od je strašan igrač, ali, ponvaljam, sve zavisi od toga 'gde mu je glava'. Deluje da je sazreo, svestan činjenice da mu je ovo poslednja šansa", zaključio je Galliani.

Milan je, posle uvodnog poraza od Fiorentine, uspeo uz dosta problema da savlada Empoli kod kuće (2:1), dok ga u narednom kolu očekuje gradski derbi sa Interom.

(B92.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji