Italijanski mediji - Milan doveo novog trenera!

Prema informacijama koje imaju pojedini italijanski mediji, Filippo Inzaghi je već dobio svog naslednika za sledeću sezonu iako još uvek nije smenjen. Galliani sutra ide u Španiju!

Italijanski mediji imaju informaciju da Filippo Inzaghi naredne sezone sigurno neće braniti boje Milana na klupi tog tima, ali su stigli i do informacije da je Unai Emery potpisao predugovor sa ovim klubom.

Trener Seville se nalazio na listi želja gazdi kluba, često je dovođen u vezu sa Milanom poslednjih nekoliko nedelja, a prema informacijama koje ima novinar Maurizio Pistochci, čovek koji je 'predvideo' da će Seedorf preći u Milan kao i Mancini u Inter, upravo je potpisao predugovor sa Milanom.

Pored njega, i Ancelotti se pominjao kao moguće rešenje, ali je trener Real Madrida (još uvek) odbacio juče na konferenciji za novinare ovakvu mogućnost.

Ipak, mediji u Italiji pišu da će Galliani sutra putovati u Madrid, ali je sada nejasno da li ima zakazan poslednji pokušaj da ubedi Ancelottija, ili je u pitanju potvrda dogovora sa Emery-em.

On po običaju nije želeo da odgovori ni na jedno pitanje konkretno, osim da će otiči u Madrid, a pojačao je spekulacije oko Mandžukića i Jacksona Martineza.

"Mandžukić živi u Madridu, a Jackson Martinez u Portou, pa sam na pravom putu", našalio se Galliani koji je rekao da će Berlusconi uložiti u novi tim, ali i da je Inzaghi još uvek trener Milana.

Do sutra...

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji