Galliani krenuo u lov na Ancelottija: Putujem u Madrid, nisam rekao šta ću tamo raditi

Potpredsednik "Rossonera" nije želeo da potvrdi ili negira da će se u španskoj prestonici sresti sa Ancelottijem...

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti nalazi se na izlaznim vratima "Santiago Bernabeua". Uprkos tome što je italijanski stručnjak najavio da će u slučaju rastanka sa Madriđanima napraviti jednogodišnju pauzu, apeninski mediji ne prestaju sa spekulacijama o Ancelottijevom povratku u Milan.

Potpredsednik lombardijskog kluba Adriano Galliani otkrio je da će u ponedeljak otputovati u Madrid, ali ne nužno da bi razgovarao sa Ancelottijem.

"Putujem u Madrid u ponedeljak. Nisam rekao šta ću tamo raditi. U Madridu postoje dva velika, prijateljska kluba koji imaju odlične igrače", šaljivo je poručio Galliani.

Predsednik Milana Silvio Berlusconi navodno je za Ancelottija spremio petogodišnji ugovor i 150 miliona evra u letnjem prelaznom roku.

"Nisam komentarisao izjave predsednika 29 godina, pa neću početi to sada da činim".

"Nisam rekao da ću se sastati sa Ancelottijem. Jednostavno, putujem u Madrid. Videćemo šta će biti. Najvažnije je da vratimo Milan na stare staze slave. Nadamo se da ćemo podići klub u vrh italijanskog i evropskog fudbala", tajanstven je transfer guru Milana.

"Što se tiče Ancelottija, on je i dalje šef struke Reala, kao što je Filippo Inzaghi trener Milana. Sutra je novi dan, prekosutra novi i tako u krug. Ono što je dosad poznato jeste da Ancelotti nije dobio otkaz u Realu", veruje Galliani.

Spekuliše se i da će Galliani pregovarati sa agentom napadača Atletico Madrida Mariom Mandžukićem, a u vezu sa "Rossonerima" dovodi se i centarfor Porta Jackson Martinez, koji je prema navodima ostrvskih medija već postao igrač Arsenala.

"Mandžukić živi u Madridu, Martinez je u Portu, što nije daleko, tako da smo na pravom putu".

"Dok čekamo da li će biti novih investicija ili ne, resursa neće nedostajati. Silvio Berlusconi strastveno voli klub i obezbediće sve moguće mere da ostvarimo svoje zamisli, kao što smo to radili u proteklih 29 godina", jasan je Galliani.

(Goal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji