Milan kasno postao silan: Rossonere obradovao povratak Faraona, Pazzinijev 100. gol u Seriji A

Rossoneri ostvarili jednu od lakših pobeda u ovoj sezoni, pošto su u potpunosti nadigrali Torino i ostvarili ubedljiv trijumf - 3:0..

Oproštaj Milana od San Sira u ovoj sezoni i najava nekih boljih vremena, pre svega u narednoj sezoni. Rossoneri su na svom terenu prilično ubedljivo savladali Torino, a više od same pobede voljenog tima, navijače Milana raduje povratak Stephana El Shaarawy-a, koji je u dva navrata tresao mrežu Bikova iz Torina - 3:0 (1:0).

Upravo je El Shaarawy načeo rivala u 18. minutu, kada je pas Cristiana Zaccarda, odlično primiro na liniji šesnaesterca i onda iz okreta poslao neodbranjiv udarac u mrežu Danielea Padellija.

Domaćin je u 42. minutu žestoko oštećen, kada je Zaccardo dobio crveni karton zbog faula nad Amaurijem, ali su sudije previdele očigledan ofsajd u kojem se nalazio napadač Torina.

Ipak, arbitri na čelu sa Paolom Valerijem donekle su se "oprali" i 56. minutu, kada je dosuđen jedanaesterac za Rossonere, a Christian Molinaro dobio direktan crveni karton zbog prekršaja nad Van Ginkelom.

Loptu na belu tačku stavio je Giampaolo Pazzini, postigao 100 gol u Seriji A, i podigao dres na kojem je pisalo "Pazzo 100".

Prema najavama iz Italije, ovo je praktično bio Pazzinijev i Abbiatijev oproštaj od Milanove publike, jer ih sledeće sezone po svemu sudeći nećemo gledati u dresu Rossonera.

Sa druge strane Abbiati je bio praktično nezaposlen u večerašnjem meču. Jedinu pravu priliku očajni Torino napravio je u 85. minutu, kada iskusni čuvar mreže osujetio pokušaj Omara El Kaddourija.

(MozzartSport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji