Menez: Previše povučeni protiv Intera

Napadač Milana smatra da je remi bez golova realan rezultat u gradskom derbiju, ali ipak misli da je njegov tim morao više da napada...

Oba kluba iz Milana imaju očajne sezone i zauzimaju deveto i deseto mesto na tabeli, a ni njihov međusobni susret nije ponudio mnogo toga dobrog.

Meč se završio 0:0, a napadač Milana Jeremy Menez je istakao da je rezultat bio pravedan, ali da su oba tima mogla do pobede.

"Želeli smo pobedu, ali ovo je bila dobra utakmica u kojoj su oba tima mogla do tri boda. Rezultat je ipak dobar. ali smo se u drugom poluvremenu previše povukli. Nismo uspeli da damo gol, a Inter je odlično igrao", rekao je Menez.

Sa druge strane vezista Intera Brazilac Hernanes smatra da je njegov tim dominirao na terenu, te da je to znak da se stvari u taboru "Nerazzur
ra" popravljaju.

"Žalimo za propuštenim prilikama. Dominirali smo na terenu i bili bolji i zato smo zadovoljni jer znamo da smo na dobrom putu", naglasio je Hernanes.

Milan se posle remija nalazi na devetom mestu sa 43 boda, dok je Inter na desetoj poziciji sa bodom manje. Mesto koje vodi u Evropu je daleko, tako da će se verovatno desiti nešto što niko nije očekivao - sledeće sezone u Milanu će se igrati samo Serija A i Kup Italije.

(Goal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji