Mizerna situacija u Milanu: Pogledajte poklonjen gol Veroni u nadoknadi vremena

Toliko je loša situacija u Milanu da su počeli da poklanjaju golove protivnicima. Takav slučaj mogli smo da vidimo u subotu uveče na San Siru, kada je protivnik iz Verone došao do izjednačujućeg gola, pazite sad - u 5-om, poslednjem minutu sudijske nadoknade!

Iako je Inzaghi na sve načine pokušavao da pojača odbranu u poslednjih 20-ak minuta uvođenjem Bocchettija koji je zamenio Pazzinija, ne bi li Milan do kraja utakmice sačuvao svoj gol i stečenu prednost, ipak mu nije uspelo, odbrana je kapitulirala, i to na kakav način!

Nakon napamet ispucane lopte jednog od igrača Verone, dvojica fudbalera Milana, Mexes i Bocchetti su pritrčali do Juanita Gomeza da izbace loptu na 25 metara od svog gola i otklone opasnost, ali je on pod faulom, kao iskusni centarfor i pored njih dvojice u stilu Luce Tonije spustio loptu glavom i prosledio do mladog Nica Lopeza koji je neometan i bez čuvara lako izašao na kraj sa Lopezom. Pored mladog Urugvajca još jedan fudbaler Verone, Sala, bio je sam na 25 metara od gola Milana!

Inzaghi je ostao u čudu, uveo je Bocchettija i prešao na formaciju 5-3-2, a u stvari je u tom trenutku delovalo kao formacija 3-5-2. Gde su bili i šta su radili ostali defanzivci Milana u tom trenutku, Antonelli, Paletta i Bonera? Verovatno ni oni sami nisu znali gde se nalaze, a verujemo ni Pippo.

Evo kako je sve to izgledalo...

Noviji Stariji