Ovo su Berlusconijeve ideje za trenera?

Niko ne veruje da će Filippo Inzaghi izdržati do kraja sezone na klupi Milana. Odlučiće gazda, može se desiti i da Srbin bude trener slavnog kluba!

Silvio Berlusconi je igru i rezultat, ne samo protiv Atalante već i na prethodnim mečevima ocenio kao nedopustivu. On je ljut na Inzaghija jer nije istrpeo Torresa, a priča se da je preko Gallianija poslao neku vrstu ultimatuma.

Ako ne bude poboljšanja u naredna dva meča, protiv Lazia, prvo u šampionatu, a onda i za nedelju dana u kupu, Super Pippo će biti smenjen.

Pominje se povratak Seedorfa koji bi morao da prihvati ponudu jer je na platnom spisku, nije raskinuo ugovor, ali je to nerealna kombinacija.

Mnogo je izvesnije da će do kraja sezone Arigo Sacchi biti na klupi dok se ne nađe novo rešenje. Legendarni trener bi trebalo u svakom slučaju da bude tutor Inzaghiju, ali sada Berlusconi smatra da Super Pippo nema materijal za trenera, pa bi Saki koji je gazdin čovek od poverenja trebalo da završi sezonu.

A na leto?

Prva meta je, kao i prošlog leta Antonio Conte. U Milanu pretpostavljaju da je bivši trener Juventusa nezadovoljan na kormilu reprezentacije da bi mogao odmah posle EURA da napusti "Azzutre" i prihvati ponudu sa "San Sira" koju je odbio prošlog maja.

Ako ne bude dogovora, alternativa je Siniša Mihajlović koga veoma cene u Seriji A i veruju da će već od naredne sezone biti na klupi velikog kluba. Interova i Juventusova su zauzete, a Milan bi sigurno imao prednost u odnosu na Napoli koji će takođe tražiti naslednika Beniteza.

Mediji pominju i Luciana Spallettija, ali on uživa na platnom spisku Zenita, prima ogroman novac iako je smenjen pre godinu dana. Ugovor ima do januara 2016. i nema nameru da se odrekne pravog bogatstva.
Noviji Stariji