Tri "Rossonera" sigurna, putuju u Brazil!

Hoće li im se pridružiti i El Shaarawy?
Prandelli zna 18 igrača koji će putovati u Brazil, otvoren konkurs još trojicu i trećeg golmana. Cassano putuje?

Prandelli je potvrdio da ima u glavi 18 igrača, nije želeo o imenima, ali televizija "Sky Italia" je objavila spisak sigurnih.

Iznenađenja nema, Antonio Cassano bi trebalo da bude na spisku. Selektor ga je pohvalio za kontinuitet koji nije imao ranije, i ako ne bude nekih problema u fizičkom smislu "Fantantonio" će putovati na Mondijal.

Dva sigurna golmana su Buffon i Sirigu, traži se treći, to će biti neko mlađi, javnost naravno pritiska za Scuffeta otkrovenje iz Udinesea koji je već proglašen za naslednika Buffona.

Po nama, veće šanse da bude broj "22" ima Mattia Perin iz Genoe.

U odbrani sigurni su Juventusovi igrači, Chiellini, Bonucci, Barzagli, zatim De Sciglio iz Milana, Paletta iz Parme, i odlični Romulo iz Verone. Ovaj momak je "Orijundo", Brazilac, ali poreklom Napolitanac i ima naravno dvojno državljanstvo. Ko bi još mogao da ide od defanzivaca, nije poznato, da li će Ogbbona dobiti mesto čime će Juventusova odbrana biti kompletirana, ili možda Maggio koji znatno slabije igra ove sezone.

U sredini terena, Pirlo, De Rossi, Montolivo, Candreva, Thiago Motta su izneli kvalifikacije i njihova pozicija se ne dovodi u pitanje. Nije siguran Diamanti koji je odlaskom u Kinu daleko od očiju selektora, iako je bio standardan.

Mnoge najviše zanima napad, tu su karte izgleda podeljene, idu Cerci, Balotelli, Cassano, Gilardino su putnici, verovatno će ići još jedan špic, da li Ciro Immobile koji igra fantastičnu sezonu, ili čak veteran Luc
a Toni, za sada nema odgovora.

A, šta će biti sa El Shaarawy-em, to verovatno niko ne zna. Prandelli bi ga sigurno pozvao da napadač Milana nije odsustvovao zbog povrede više od četiri meseca, očekujemo njegov povratak na teren u nekoj od naredne dve utakmice, ali po svemu sudeći El Shaarawy neće putovati u Brazil.

Dakle, to je 18, ostaje verovatno da u svakoj liniji bude pridodat još jedan igrač...
Noviji Stariji