Najnovije transfer novosti (26. januar): Essien sutra potpisuje za Milan, Vidić najbliži Milanu?

18:51 - Poslednjih nedelja sve su češće spekulacije da će Vidić napustiti Manchester United u preseliti se u Seriju A.

Juventus, Fiorentina, Napoli su klubovi sa kojima se povezivao, a od dolaska Clarenca Seedorfa na klupu Milana, i taj klub se uključio u trku.

Milan je u prednosti nad drugim konkurentima jer, navodno, želi da ponudi Nemanji novac koji je do sada primao u Unitedu, plus da potpiše ugovor na tri sezone.

Zna se da je glavni kamen spoticanja sa upravom Junajteda bila upravo dužina ugovora.

"Đavoli" nisu spremni da ponude Nemanji još jedan dugoročni ugovor, imajući u vidu njegove godine, ali to Milanu očigledno nije problem, veruju da Vidić ima dovoljno kvaliteta da zadrži visok nivo svoje igre i u naredne tri sezone.

15:31 - Iako je ranije danas objavljeno da Michael Essien neće potpisati za Milan pošto nije prošao lekarske preglede, poslednje informacije iz Italije govore da će ugovor ipak biti potpisan u ponedeljak. Naime, vezista iz Gane je iz drugog pokušaja ipak uspeo da prođe sve testove, tako da se ipak neće vraćati u Chelsea.

"Dušebrižnici će uživo prenositi vaš pad, ali će samo šaputati o vašem uspehu", napisao je Essien na Instagramu uz fotografiju sa Milanovim šalom oko vrata.

14:23 - Kako pišu francuski mediji, Monaco je pronašao zamenu za povređenog Radamela Falcaa, a to je 30-godišnji napadač Milana Robinho, koji se već nalazi na spisku onih koji bi mogli da napuste bivšeg evropskog prvaka.

13:43 - Sky Sport: Michael Essien je uspešno prošao dodatne medicinske preglede. On će sutra potpisati ugovor, i tako postati "Rossonero"!

13:01 - Fudbalski reprezentativac Gane Michael Essien mogao bi da se vrati u Chelsea, jer zbog povrede kolena nije uspeo da prođe lekarske preglede u Milanu.

Kako prenosi italijanski list "La Republica", Essien nije potpisao ugovor sa Rossonerima, iako je u Milano došao još u petak.

Gazzetta dello Sport je takođe potvrdila da je došlo do neočekivanih problema u početnim lekarskim pregledima, te da će igrač sredine terena u narednom periodu obaviti nove testove kako bi se utvrdilo stanje njegove stare povrede kolena.
Noviji Stariji