Najnovije transfer novosti (25. januar): Mexes bira između Monaca i Trabzona, Agazzi menja Abbiatija, BVB bi da "pazari" u Milanu

22:52 - Kurt Zouma neće biti u konkurenciji za nedeljni susret Saint Ettiennea i Bordoa, pa francuski mediji spekulišu da je rastanak neminovan. Mladi štoper (19) se do sada dovodio u vezu sa Interom, Milanom, Monacom, Newcastleom, a od danas i sa Chelseaom.

21:32 - Prema italijanskom Sky Sport-u, Borussia Dortmund je zainteresovana za nestašnog Maria Balotellija. “Milioneri” Super Maria vide kao zamenu za Roberta Lewandowskog, koji će se na leto preseliti u Bayern. Navodno su čelnici vicešampiona Evrope na leto spremni da “odreše kesu“ i ponude 35 miliona evra za napadača Milana.

19:22 - I Cristian Zaccardo, poput saigrača iz Milana Philippea Mexesa, zaintrigirao je klubove iz Turske. Na San Siru je višak, samo je da odluči da li mu se ide u Trabzon ili u Besiktas. Ili, ipak, ne bi na istok?

19:14 - Kako prenosi Sky Sport, Milan je blizu da dovede pojačanje iz Cagliarija. U pitanju je golman Michael Agazzi (29), koji bi na leto stigao u Milan kao slobodan igrač, pošto mu u junu ističe ugovor sa trenutnim klubom. On bi na golu "Rossonera" zamenio veterana Christiana Abbiatija.

19:02 - Milan traži levog beka, ali se još ne zna ko je prva meta. Seedorf nije zadovoljan Emanuelsonom i Constantom, a pominjala se opcija o trampi sa Napolijem za Armera. U međuvermenu, sve je izvesnije da će Philippe Mexes napustiti klub i osloboditi klupski budžet ogromne plate od 4,5 miliona evra po sezoni. Ima ponude Trabzona i Monaca, a najverovatnije će prihvatiti Ranijerijev poziv i vratiti se u domovinu, mada mu i Turci nude sjajne uslove.

18:59 - West Ham je i zvanično potvrdio da je Antonio Nocerino iz Milana postao "čekićar", do kraja sezone kao pozajmljen igrač.


13:07 - L'Equipe prenosi da je defanzivac Milana Philippe Mexes odbio prelazak u turski Trabzon, te da sada čeka zvaničnu ponudu od Monaca.

12:29 - PSG je odredio visinu obeštećenja za Jeremy-a Meneza i ona iznosi šest miliona evra. Saint Ettienne, Monaco, Lyon, Fiorentina i naravno Milan su do sada pokazali interesovanje, pa ko prvi njemu napadač...

12:18 - Antonio Nocerino je juče obavio jedan deo lekarskih pregleda u Londonu, a danas se očekuje da vezni igrač završi juče započeto. U toku dana se očekuje da Nocerino stavi paraf na ugovor sa West Hamom. "Čekićari" su sa Milanom dogovorili šestomesečnu pozajmicu 28-godišnjeg fudbalera.

12:15 - Cristian Zaccardo je došao u Milan pre tačno godinu dana, a već mora da traži novi klub. Defanzivac nije u planovima Clarencea Seedorfa, pa će u narednih nekoliko dana morati da napusti "San Siro". Turski Besiktas je pokazao najveće interesovanje za njega, a početkom naredne nedelje se očekuju završni  pregovori sa klubom iz Istanbula.
Noviji Stariji