Navijači Milana ponudili Allegrija na prodaju!

Ako želite da kupite "nesposobnog" trenera "specijalistu" za Barcelonu, to možete da učinite na Ibay-u. Dobijate Tassottija gratis.

Navijačima Milana je dozlogrdilo, "Rossoneri" su na -16 od Rome, titula je nemoguća misija, a vrlo teško će naredne godine igrati u Ligi šampiona.

Utisak je da Milan nema dovoljno dobar tim, uz to povrede su ih sasekle, ali sam Allegri odgovornost preuzima na sebe. Berlusconi je ljut, trener bi mogao da dobije otkaz već sutra, ako Lazio odnese bodove iz Lombardije.

Ali, Allegri je na prodaju.

"Prodajemo trenera, beskoristan je i ništa se ne razume, nema karakter niti hrabrost, vrši loše izmene oko 70. minuta. Jedino što zna je da postavi taktiku protiv Barcelone. Uz Allegrija, ako platite odmah, dobijate i pomoćnika Tassottija, gratis. Nemojte oklevati, u pitanju je odlična ponuda. Ne garantujemo za kvalitet robe, niti vraćamo novac", napisali su navijači Milana.

Čini se preteška osuda trenera koji je u prvoj godini osvojio titulu, zatim je izgubio, iako je imao mnogo jači tim od Juventusa. Prošle sezone je bio treći, i pored očajnog starta, sa timom iz koga su otišle najveće zvezde. Ovo je njegova četvrta sezona, ima ugovor do kraja godine, ali Berlusconi ga ne voli od početka.

Nekoliko puta Allegri je uspeo da preživi, sada teško da će odraditi ugovor do kraja.

Naslednik se manje-više zna, u pitanju je Pippo Inzaghi, sa kojim se Allegri umalo potukao prošle sezone u "Milanellu", optužujući legendarnog napadača da ga "buši".
Noviji Stariji