Inzaghi: Messi i Ronaldo me ne mogu prestići

Filippo Inzaghi rekao je da njegov rekord po broju postignutih golova u finalima klupskih takmičenja nikada neće biti nadmašen.

Mnogi nisu mogli da se načude sa kojom lakoćom je je Filippo Inzaghi postizao golove.

Bivši italijanski reprezentativac nije imao bog zna kakvu tehniku, ali se stalno nalazio tamo gde treba, i bio prava noćna mora za sve protivničke golmane.

Bivši igrač Milana postigao je mnogo golova od kojih su mnogi bili odlučujući u finalima nekog takmičenja.

Ovaj golgeter je bio strelac osam golova u finalima, što u dresu Juventusa, što u ekipi Milana, ali posebno je ponosan na učinak u 2007. godini, kada je bio strelac 5 golova u finalima.

Najpre je postigao dva gola u finalu Lige Championa protiv Liverpula, a potom i u duelu Super kupa Evrope protiv Seville, kao i finalu svetskog klupskog prvenstva protiv Boce Juniors.

Zbog tih pet postignutih golova u finalima, Inzagi ističe da Lionel Messi i Cristiano Ronaldo nikada neće uspeti da naprave sličan podvig.

"Carlo Ancelotti se dvoumio da li da stavi mene ili Gilardina u napadu. Ja sam igrao i postigao dva pogotka", rekao je Inzaghi.

"Pet golova u tri finala, od kojih su tri finala najavažnija i koja smo uspeli da dobijemo. Messi i Ronaldo nikada neće uspeti da naprave sličan uspeh. Moj rekord će trajati još dugo", dodaje Inzaghi.
Noviji Stariji