Luca Toni srušio tužni Milan!

"Rossoneri" trajali pola sata, poveli prvencem Polija, ali je fantastični Luca Toni sa dva gola okrenuo rezultat i naneo poraz favoritu. Boško Janković odličan, asistirao kod drugog gola.

MIlan je dobro pritisnuo Veronu na startu, prvih 20 minuta izgledalo je da će to biti laka pobeda za "Rossonere". Rafael je odlično intervenisao nakon desetak minuta, ali već u 14. minutu gosti vode.

Akcija Polija i Balotellija, izigrana je odbrana domaćih, bivši vezista Genove je bio neumoljiv, 1:0 za goste.

Nakon toga, Milan se povukao, to je bilo kobno, Verona sve opasnija, probudili su se i posle pola sata Luca Toni se poklonio ispred Abbiatija, 1:1.

"Bentegodi" je eksplodirao, do odlaska na odmor, Milan nije uspeo da uspostavi inicijativu, a košmar je stigao u drugom poluvremenu.

Nevolje je najavio Boško Janković, mogao je Srbin da matira Abbiatija koji je sjajno intervenisao, ali nekoliko minuta kasnije, ponovo centaršut Jankovića, Toni se ponovo izvukao, 2:1 za Veronu.

Milan je napadao, ali je Verona mogla da ih dotuče, Martinjo propušta veliku priliku. Posle toga je Balotelli bio u duelu sa Morasom, usledio je sudar, mogao je sudija da svira penal za goste, ali se Calvarese nije oglasio.

Allegri je bio jako nezadovoljan, ubacio je Emanuelsona, Petagnu i Robinha, promenio napadače osim Balotellija.

Do kraja beležimo udarac Montoliva, jednu priliku da Verona reši pitanje pobednika, tražio je Balotelli penal, dobio karton.

Na kraju slavlje Veroneza, zasluženo su dobili favorita, a ono što smo znali i pre sezone, viđeno je na startu, bez ozbiljnih pojačanja, Milan će se teško boriti za mesto u vrhu tabele.

Noviji Stariji