Novi Milan - Galliani traži igrače Reala!

Ofanziva "Rossonera", zahvaljujući dobrim odnosima sa Perezom, Adriano Galliani pokušava da dovede zvučna pojačanja.

Galliani se sastao sa Florentinom Perezom u Holandiji, tema razgovora bili su fudbaleri koji bi mogli da napuste Madrid nakon odlaska Mourinha.

Milan planira da baci rukavicu Juventusu naredne sezone i da se pojača kako bi prekinuo dominaciju rivala. Barbara Berlusconi je najavila pre par nedelja da dolaskom Balotellija nisu završeni poslovi kada je u pitanju dovođenje super zvezda.

"Rossoneri" traže golmana, Dijego Lopez je meta, jer će odlaskom Mourinha, Casillas ponovo biti neprikosnoven. Pominje se i Di Maria mada je on preveliki zalogaj, a pričalo se o Luki Modriću, Calehonu i Pepeu.

Galliani je izgleda odustao od Kake koji je spreman da smanji svoja primanja, no sa nekim vraćanjima fudbalera, poput Shevchenka, Milan se opekao i čini se da to nije opcija.

Cilj je pojačati centralnu odbranu i vezni red, što se napada tiče, "Rossoneri" žele da zadrže Bojana, ali samo ukoliko Barcelona maksimalno spusti cenu ili produži pozajmicu.

Ipak, i dalje je prvo pitanje ko će biti trener, naime Allegri traži produžetak ugovora, pa je ulog sada podignut, dok se Berlusconi premišlja da mu uruči otkaz. Trener Milana ima ponudu Rome na tri sezone i želi da se obezbedi.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji