Berlusconi: Sve o “bunga bunga” žurkama

U jeku suđenja koje se vodi protiv njega zbog moguće prostitucije, bivši italijanski premijer i predsednik Milana Silvio Berlusconi dozvolio je televizijskim kamerama da zavire u odaje u kojima je nekada organizovao čuvene “bunga bunga” žurke.

Upravo zbog tih kontroverznih zabava, na kojima je bilo i maloletnih lica, Berlusconi se našao na sudu. Kako bi pokazao da nisu u pitanju bile nikakve seks žurke, on je pustio kamere svoje televizijske kuće u prostorije gde su se održavale žurke.

“Tokom večere se nije događalo ništa specijalno što bi moglo da se okarakteriše kao neumesno ili sramno”, govori Berlusconi u emisiji. “Večerali bismo za velikim okruglim stolom, ja sam bio u centru pažnje, a pričali bismo o fudbalu i poltici. Eto, nemam šta da krijem.”

U dvočasovnoj emisiji Berlusconi je proveo kamere kroz vilu. Soba za večere okružena je umetničkim delima, a u njoj istovremeno može da obeduje trideset osoba, piše Daily Telegraph. “Bunga bunga” žurke usledile bi nakon večere kada bi gosti prešli na sprat niže. Tu bi ih čekao set za kućni bioskop, plesni podijum i oprema za di džejeve, nekoliko zastava Berlusconijeve partije i nezaobilazne devojke.

Neke od njih pojavile su se i u emisiji, govoreći pozitivno o Berlusconiju i njegovim zabavama. Otkrile su da bi uglavnom razmenjivale “nevine lezbijske poljupce” te da su “nežno dodirivale premijera”. Zanimljivo je i da su neke od njih nosile maske sa likom predsednika SAD Baracka Obame.

Dokumentarna emisija o kontroverznoj vili izvan Milana emitovana je 12. maja na italijanskoj televiziji, baš veče pred početak završnice suđenja protiv Berlusconija.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji