Allegri: Balotellijev test zrelosti

Trener "Rossonera", Massimiliano Allegri, upozorava da će milanski derbi biti drugačiji od meča sa Barcelonom i izražava nadu da Balotelli neće nasesti na provokacije kojih će sigurno biti na derbiju.

Nakon izuzetno važne pobede u Ligi šampiona protiv Barcelone, trener Milana, Massimiliano Allegri svu pažnju svog tima usmerava na predstojeći gradski derbi sa Interom.

"Sada se moramo fokusirati na derbi, važan meč gde ćemo pokušati da napravimo razliku između najbližih pratioca na tabeli", izjavio je Allegri, koji je pozvao 23 igrača za meč sa Interom.

Allegri kaže da u derbiju "Della Madonnina" nema favorita i da su poslednjih godina individualne akcije odlučivale pobednika.

Poseban osvrt Allegri je dao u vezi sa Balotellijem, koji će prvi put nakon 2010. godine igrati protiv svog bivšeg kluba i to u dresu gradskog rivala.

"Ovo će biti test zrelosti za Balotellija i on će morati da prođe kroz to a da ne upadne u zamku provokacija. On je ključni  igrač i moraće da nauči da bude miran", primećuje Allegri.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji