Ibrahimović: PSG je jači od Milana!

Letošnje pojačanje Paris Saint Germaina smatra da francuski „Sveci“ u ovom trenutku imaju znatno bolji sastav od njegovog nekadašnjeg kluba.

Nakon užurbanog prelaznog roka u kome je doveo nekoliko izuzetnih pojačanja, francuski Paris Saint Germain je na dobrom putu da postane prava fudbalska sila.
Dolazak Lavezzija, Verattija, Thiaga Silve, kao i Zlatana Ibrahimovića dovoljno svedoči o potencijalu i snazi ekipe koju vodi Carlo Ancelotti.
Švedski napadač Zlatan Ibrahimović ističe da apsolutno veruje u ambiciozni projekat francuske ekipe za koju kaže da može da bude i najbolja na svetu.
„Apsolutno verujem u san Paris Saint Germain da jednog dana postane najbolji klub na svetu. Da bismo to i postali moramo da pobeđujemo.“, rekao je popularni Ibra koji svom novom timu daje prednost u odnosu na pređašnji.
„Verujem da je Paris Saint Germain jači od Milana i to je jedan od razloga zbog kojih sam se odlučio za dolazak u Francusku.“
„Mojim dolaskom, ako i kupovinom Silve i ostalih pojačanja, PSG je dobio ogroman kvalitet, dok je Milan taj kvalitet izgubio.“, istakao jeZlatan Ibrahimović.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji