Milanu bod na "Tardiniju", El Shaarawy ponovo strelac

Fudbaleri Milana nisu uspeli da dođu do druge uzastopne pobede u šestom kolu italijanske Serie A pošto su sa gostovanja Parmi poneli samo jedan bod. El Shaarawy ponovo pogodio a bod "Mlekadžijama" doneo Galloppa.

Na otvaranju šestog kola italijanske Serie A viđen je remi na "Enio Tardiniju". Parma je današnji meč sa Milanom završila na istovetan način kao i prošlonedeljni sa Fiorentinom.

Tada su "Mlekadžije" gubile tokom većeg dela meča ali su do boda došle u završnici. Sličan scenario viđen je i danas pošto je Milan golom El Šaravija u pedesetom minutu došao do prednosti ali nije bio kadar da je zadrži do kraja meča.

Parma je, petnaest minuta nakon primljenog gola, uspela da se vrati u meč i izjednači rezultat golom Danijelea Galloppe čime je postavljeno konačnih 1:1.

Pokušao je strateg Milana da promeni nešto izmenama u završnici meča ali Robinho i Pazzini nisu uspeli da promene rezultat.

Tako je Milan osvojio samo jedan bod u šestom kolu Serie A i sada ima ukupno sedam bodova. "Rossoneri" će veče završiti na devetoj poziciji ali bi nakon kompletiranja kola mogli ponovo da se nađu ispod desetog mesta na tabeli.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji