Ancelotti: "Pato bi mogao da pokrene Milan"

Italijanski stručnjak smatra da rezultati "rossonera" kriju činjenicu da Milan ove sezone ima odličan tim koji bi, ističe on, mogao da pokrene Alexandre Pato.

Razočaravajući start sezone za Milan sa tri poraza na četiri utakmice iznenadio je fudbalsku javnost.
Trener Paris Saint Germaina, a nekada Milana, Carlo Ancelotti, shvata da se njegov nekadašnji tim nalazi u problemu i teškoj situaciji, ističe da ni sam nije očekivao takav start sezone za "rossonere".
„Razumem i shvatam ozbiljnost situacije u kojoj se nalazi Milan, priznajem da nisam očekivao da će ovako započeti sezonu. Iako je dosta igrača otišlo, ne samo Ibrahimović i Silva, već i Inzaghi, Nesta, Gattuso i ostali, ipak nisam verovao da će imati ovakav start.“, kazao je Ancelotti i dodao da "rossoneri" ne smeju tražiti razloge loših rezultata u toj činjenici.
„Odlasci igrača nisu razlog i ne treba to navoditi kao opravdanje i alibi. Milan ima još mnogo odličnih,vrhunskih fudbalera koji bi trebalo da znaju šta predstavlja činjenica da nose Milanov dres i da nađu dodatnu motivaciju da naprave rezultat.“, rekao je Ancelotti.
Govoreći o potencijalnom rešenju problema, italijanski stručnjak smatra da bi Pato mogao u tome da pomogne svom timu.
„Nadam se da će se Pato uskoro vratiti na teren.“, rekao je Ancelotti za igrača koji ima mnogo problema sa povredama u poslednje vreme.
„On je neverovatno talentovan igrač i mislim da bi njegov povratak na teren mogao da pokrene Milan. Upravo bi on mogao biti ono što je Milanu neophodno da se vrati na pravi put.“, zaključio je trener Paris Saint Germaina.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji