Milan uz promašen penal razbio Juventus u Torinu!

Zaslužena i ubedljiva pobeda Rossonera za skok na 3. mesto.


Možda nije za titulu, ali je Derbi d' Italija između Juventusa i Milana bio nikad bitniji u poslednjih nekoliko godina s obzirom na to da je na talonu borba za Ligu šampiona!


A njoj su trenutno bliži fudbaleri Milana koji su rezultatom 3:0 savladali Juventus usred Torina i na tri kola do kraja izbacili ga iz TOP 4.


Strelci za Milan bili su Braim Diaz u 45. minutu, i to posle sjajnog udarca sa distance, zatim rezervista Ante Rebić u 78. minutu i Tomori četiri minuta kasnije.


Mogli su Rossoneri i ranije da ređe pitanje pobednika, ali je Kessie u 58. minutu promašio penal. Tačnije, njegov udarac je odbranio golman Juventusa nakon što je sudija na asistenciju VAR tehnologije pokazao na belu tačku.


Rukom je igrao Chielini koji je pri rezultatu 0:0 imao najbolju priliku za Juventus. Zaplivao je Donnarumma posle kornera i ostavio praznu mrežu, ali iskusni defanzivac tukao je pored gola.


Milan sada ima 62 boda, tri više od Juventusa, dok je između njih Napoli sa 70. Napolitanci inače imaju najlakši raspored do kraja (Udinese, Fiorentina, Verona), dok Juventus čeka Inter, a Milan gostuje Atalanti.


Rezultati:

Subota:

Spezia - Napoli 1:4

Udineze - Bologna 1:1

Inter - Sampdoria 5:1

Fiorentina - Lazio 2:0

Nedelja:

Genoa – Sassuolo 1:2

Benevento -Cagliari 1:3

Parma - Atalanta 2:5

Verona - Torino 1:1

Roma - Crotone 5-0

Juventus - Milan 0-3


(Telegraf.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji