Gattuso: Dovodimo tri pojačanja, sviđa mi se Pogba...

Trener Milana Gennaro Gattuso izjavio je da ima garancije od direktora Marca Fassonea da će tim na leto biti pojačan sa tri ili četiri fudbalera.

Milan se u poslednje vreme nalazi pod prismotrom UEFA zbog finansijskog fer-pleja, navodno, na putu je da bude kažnjen zbog kršenja pravila, ali sudeći prema rečima Gattusa to neće biti prepreka da se Rossoneri pojačaju.

"Fassone mi je rekao da ćemo dovesti trojicu ili četvoricu igrača, ali mi nije rekao da ćemo prethodno morati da prodamo trojicu ili četvoricu. UEFA nije još donela odluku", kazao je trener Milana i dodao:

"Voleo bih da kažem sviđa mi se Paul Pogba, hajde da ga dovdedemo, ali to nije moguće. Sviđa mi se i Mario Mandžukić. Volim sve velike igrače, Ronalda, Messija... Ipak, uvek razmišljam o timu, manje o individuama".

Dok želje u vidu Pogbe, Ronalda ili Messija deluju kao nemoguća misija u ovom trenutku, dolazak Mandžukića na San Siro nije isključen. Prethodnih dana se pojavila informacija da bi on mogao da zameni zemljaka Nikolu Kalinića.

Naravno, Milan prethodno mora da reši pitanje dugovanja od 300 miliona evra, koliki iznosi zajam koji je uzeo vlasnik Yonghong Li od američkog fonda Elliott, kako bi kompletirao kupovinu slavnog italijanskog kluba.

(N1info.com)


0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji