Milan - Live vijesti...

12:54 - Kako javčja španjolska Marca, Ricardo Kaka i Carvalho ostati će u Realu. Iako se činilo da će se Brazilac vratiti na San Siro, za sada od toga nema ništa, ali očekuju se daljnje informacije.

13:06 - Službeni kanal Milana, Milan Channel objavio je da prijelazni rok za Milan još nije završen. Napominju da bi mogao doći lijevi bek, te da Kaka sigurno neće doći.

13:10 - Milan želi zamjenu Mesbah - Antonelli. Čeka se odgovor Genoe, u Milanu su pozitivni misle kako će to zamjene doći. Što se tiče Pelusa, on je trenutno daleko od Milana.

13:28 - Genoa već traži zamjenu za Antonellija. Riječ je o Damjanu Ferranetiu, lijevom beku Udinessea. Ova informacija još jednom potvrđuje da bi Antonelli danas mogao stići na San Siro.

13:30 - Kao što je izvjestio Urbano Cairo, Torino još nije otpisao Mesbaha, pa postoji mogućnost sporazuma između Torina i Milana.

13:44 - Milan je službeno objavio da je doveo golmana Genoe Johada Ferretija.

13:50 - Milan je službeno objavio da je De Jong novi igrač Milana, potpisao je ugovor do 30.8. 2015. godine.

14:00 - Milan je i službeno objavio Nianga kao svojeg igrača, mladi Francuz uzeo je dres sa brojem 19. Od ranije se zan da je Bojan nova 22-ka.
Noviji Stariji