Kolarov zanimljiv Milanu

Nakon što je Roberto Mancini ponudio Aleksandra Kolarova Barceloni, italijanski mediji pišu da srpskog beka želi i Milan.

Massimilijano Allegri želi jaka pojačanja kako bi vratio titulu na "San Siro", a Kolarova vidi kao rešenja na levom beku gde je protekle sezone igrao Luca Antonini.

Iako je Srbin glavna meta, "Coriere dello Sport" piše da Milan u rezervi za tu poziciju ima Andrea Dossenu iz Napolija koji se nije naigrao u Napulju pored Zunige.

Kolarov je protekle sezone osvojio titulu Premijer lige sa Sitijem gde je bio bitan deo rotacionog stistema Roberta Mancinija. Međutim, u finišu sezone postalo je jasno da Italijan na poziciji levog beka više računa na Gaela Clisija, pa je realno da Kolarov preko leta promeni klub.

Koliko je realno da to bude Barcelona, zavisi od Katalonaca koliko su spremni da se odreknu jednog od svojih ključnih igrača Danija Alveša. Kolarov, koji ima iskustvo iz Italije dok je bio član Lacia, sigurno bi imao garantovano mesto u prvoj postavi "Rossonera", koji su dovoljno ambiciozan klub da isprate njegove želje.
Noviji Stariji