Agent: "Gattuso bi se nagodio sa Juveom"

Gennaru Gattusu ugovor u Milanu ističe za nekoliko dana a njegov agent je pozvao čelnike Juventusa da što pre izađu sa ponudom jer bi njegov klijent mogao da razmotri ponudu šampiona Italije.


Bivši reprezentativac Italije, i uskoro bivši član Milana, nalazi se na raskrsnici kada je nastavak karijere u pitanju.


Od ranije je poznato da je njegova želja da se vrati u Rangers ali je to neizvodljivo zbog embarga koji je uveden Škotima na dovođenje pojačanja.

I Lacio je prethodnih nedelja pominjan kao naredna destinacija omalenog veziste ali se sada pojavilo i interesovanje Juventusa koji je prethodne sezone već imao prilike da dovede igrača Milana kao slobodnog fudbalera.

Tako bi Gattuso mogao da se priključi Pirlu u Torinu a da je dogovor moguć potvrdio je i agent ovog fudbalera.

"Još uvek nisam razgovarao sa predstavnicima Juventusa ali verujem da je moguća pogodba ukoliko se odluče da nas kontaktiraju.Gattuso je sada fizički potpuno spreman i ne sumnjam da bi svaka ekipa poželela takvog igrača koji svojom harizmom unosi sjajnu atmosferu u tim" rekao je italijanskim medijima Gatuzov agent.

Juve je prethodnog leta napravio sjajan posao dovođenjem Andree Pirla u svoje redove jer se ispostavilo da je taj igrač bio jedan od najbitnijih faktora u Juveovom pohodu na pehar.
Noviji Stariji