Rebić sutra na pregledima u Milanu, Silva ide u Nemačku

Ante Rebić sutra će se pojaviti u Milanu na liječničkim pregledima, otkriva specijalist za transfere i novinar Sky Sporta Gianluca Di Marzio.

Eintracht i Milan su dogovorili transfer hrvatskog napadača na San Siro, gdje će stići na jednogodišnju posudbu, nakon čega će ga Rossoneri moći otkupiti za oko 25 milijuna eura, ovisno o bonusima te koliko bude odigrao utakmica i zabio golova.

No, novi detalj u odnosu prije par sati jeste da će Milan također poslati svog napadača Andre Silvu u suprotnom smjeru.

Portugalac je prihvatio selidbu u Frankfurt, gdje će vjerojatno igrati također na posudbi. Potvrdio je to i sportski direktor Eintrachta Fredi Bobić, iako nije želio otkrivati imena.

"Mogu potvrditi da smo u pregovorima s klubom čije ime ne bih otkrivao. Rebić je zatražio da ne igra protiv Fortune Düsseldorf. Također, dobit ćemo i jednog igrača, o čijem imenu također neću. Ako se prođe kako treba na kraju neće biti loše za nas", naglasio je Bobić.

Podsjetimo, Silva je bio blizu Monaca. Čak je otišao i na liječničke preglede u Monte Carlo, ali je sve propalo jer je Monaco pokušao spustiti cijenu transfera, nakon čega se nije uspio dogovoriti ni sa samim napadačem jer mu je ponuđena manja plaća od prvobitno dogovorene.

S druge strane, Rebić se već dva ljeta dovodio u vezu s Bayernom, Manchester Unitedom, a činilo se da je najozbiljnija priča odlazak u Inter. Transfer samo što nije bio gotov i svi su čekali samo službenu potvrdu, ali su se onda u priču uključili Zvonimir Boban i Paolo Maldini i očigledno preoteli gradskom rivalu pojačanje.

(Index.hr)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji