Gattuso: Montella ima zasluge za ovaj uspeh

Milan se plasirao u finale Coppa Italia posle pobede nad Laziom u Rimu u revanš meču polufinala posle penala. Iako svi govore o Gennaru Gattusu i tome kako je preporodio ekipu, on sam nije propustio da spomene svog prethodnika Vincenza Montellu.

"Jedna stvar mora da se kaže. Deo zasluga za ovaj uspeh idu i Monteli. Jesam uveo nešto svoje, ali uglavnom se držim već postavljenog kursa. Morate da mu priznate dobar rad, koji mi je nesumnjivo pomogao", rekao je Gattuso po završetku meča.

Rossoneri su do dolaska Gattusa bili u očajnoj situaciji, tek 10. u Seriji A, bez ijednog osvojenog boda u derbijima. Popularni Rino je za malo više od dva meseca doveo ekipu na samo osam bodova zaostatka za četvrtim mestom koje vodi u Ligu šampiona, a u kupu je izbacio prvo Inter, a onda i Lazio i to bez primljenog gola u tri meča.

Gattuso u transu, veliko slavlje posle Romagnolijevog penala! Ovo Milanu nije uspelo od 2009!

Inače, Milan nema još poraz u 2018. Milan će u finalu kupa igrati protiv Juventusa 9. maja ponovo na Olimpicu i imaće priliku za revanš iz 2016. kada je pretrpeo poraz u borbi za trofej.

(Sportklub.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji