NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (23. januar): Milan kreće u atak na napadača, Rossoneri spremili i 6.000.000 za vezistu Hajduka! El Shaarawy ni na nebu, ni na zemlji

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...



23:30 – GALLIANI DEMANTUJE DOGOVOR SA ROMOM ZA FARAONA

Iako su pojedini italijanski mediji pisali kako je transfer Stephana El Shaarawy-a iz Milana u Romu gotov, stigao je demant direktno od Adriana Gallianija. „Apsolutno je netačna vest koju su mnogi mediji pustili. Još ništa nije gotovo, jer još nije definisano kada će se Stephan vratiti iz Monaca. Moramo da pronađemo rešenje u ovom začaranom trouglu“, rekao je Galliani.

23:18 – MILAN DOVODI VEZISTU HAJDUKA!

Sport Italia javlja da je Siniša Mihajlović jako zainteresovan da kupi ofanzivnog vezistu Hajduka iz Splita Tino Svena Sušića. Dok se Roma i Udinese otimaju za mladog Andriju Balića, Rossoneri žele reprezentativca Bosne i Hercegovine i za njega je spremljeno 6.000.000 evra.

20:33 – MILAN PRIPREMA ATAK NA NAPADAČA! 

Milan planira prodati neke igrače kako bi do kraja tekućeg prelaznog roka pokušao da dovede Anwara El Ghazija iz Ajaxa. Igrači koji bi mogli napustiti Milan: Lopez, De Jong, Nocerino, Honda, Adriano, El Shaarawy.

16:03 – PETAGNA SUTRA NA PREGLEDIMA U ATALANTI

Napadač Milana Andrea Petagna sutra će obaviti lekarske preglede u njegovom novom klubu - Atalanti, preneo je Sky Sport.

15:18 – JUVENTUS: NEMA PREGOVORA SA MILANOM

Iako je Juventus demantovao pregovore sa Milanom oko navodne razmene bekova De Sciglio za Caceresa, italijanski mediji nastavljaju da pišu o mogućoj trampi defanzivaca.

15:14 – ROMA PLAĆA 13 MILIONA ZA FARAONA

Roma je nudila 2.000.000 za šestomesečnu pozajmicu i 11.000.000 za otkup ugovora Stephana El Shaarawy-a, Milan je ostao tvrd na sumi od 13.000.000. Kompromis je u sledećem - Roma će platiti svih 13.000.000, ali samo ako El Shaarawy odigra barem pet utakmica u dresu Vučice. U Monacu je trebalo da odigra 25, stao je na koti 24. Bilo kako bilo, tu je sve gotovo.

(Mozzartsort.com / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji