Mihajlović uzvraća kritičarima: Čujem se sa Berlusconijem jednom nedeljno, on poštuje moj rad

Siniša Mihajlović nema nikavu nameru da odlazi iz Milana i poručuje da će njegov tim u drugom delu sezone biti znatno bolji, kao i da nije izgubio šanse za dobar plasman u ovoj sezoni.

Iako se već uveliko priča od dolasku legendarnog Marcella Lippija na njegovu poziciju, srpski strateg razmišlja isključivo o sutrašnjem meču sa Fiorentinom, koji bi mogao značajno da vrati praktično izgubljeno poverenje klupskih čelnika.

"Sutra kreće drugi krug sezone, nadam se da će to biti naš krug osvete. Smatram da je prvenstvo još uvek otvoreno i da imamo vremena da se oporavimo. U odnosu na prvi meč koji smo igrali u Firenci sada doživeli smo boboljšanje u svim segmentima, ali činjenica je da smo mogli bolje... Nikada nisam brinuo o onome što se piše. I dalje sam fokusiran na svoj tim, nikada nismo popustili u radu i ujedinjeni smo", rekao je Mihajlović.

Trener Milana otkriva da redovno deli mišljenje sa gazdom Silviom Berlusconijem.

"Odnos sa predsednikom je uvek isti. Čujem se sa njim bar jedno nedeljno i uvek je ljubazan i poštuje ono što radim. Ništa se nije promenilo", dodao je srpski strateg i potvrdio da je ponuda koja je stigla iz Kine za Luiza Adriana povoljna i za klub i za igrača.

U ovom trenutku Rossoneri zauzimaju osmo mesto na tabeli, što je daleko od cilja zvanog plasman u Ligu šampiona.

"Ne smemo da gledamo tabelu u ovom trenutku, moramo da mislimo o svakoj sledećoj utakmici. Atmosfera na San Siru nam nije od velike pomoći, ali moramo da osvojimo što više bodova. Kada vežete nekoliko pobeda brzo idete gore", dodao je bivši selektor Srbije.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji