Jović: Kao dete sam navijao za Milan, zato sam odbio ostale

Srpski napadač Luka Jović otkrio je da je prvi kontakt sa svojim novim klubom Milanom imao još 2020. godine.


Jović je u Milan prešao nakon jedne sezone u Fiorentini. Srbin kaže da je imao nekoliko ponuda tokom leta, ali da mu je prioritet bio dolazak u sastav koji vodi Stefano Pioli.


„Velika je čast igrati za tako veliki klub, zaista sam zadovoljan zbog toga. Daću svoj maksimum da pomognem ekipi da dostigne ovosezonske ciljeve. Sa čelnicima Milana sam bio u kontaktu još od starta letnjeg prelaznog roka, ali se to odužilo. Moja želja oduvek je bila da dođem ovde. Samo sam ponudu Milana čekao, zbog toga sam odbio sve ostale“, rekao je Jović i dodao:


„Bio sam u kontaktu sa Milanom još pre tri godine – posle prve sezone u Realu sam razgovarao sa Maldinijem, ali dogovor nije postignut. Bio sam voljan da ostanem u Fiorentini, ali sam zapravo čekao da se finalizira transfer u Milan. Veoma sam srećan što se to dogodilo“.


Milan je započeo sezonu u prvenstvu sa devet osvojenih bodova iz prve četiri utakmice. Piolijevi izabranici su osvojili bod na otvaranju nastupa u ovodišnjoj Ligi šampiona, pošto je rezultat utakmice sa Newcastleom bio 0:0.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji