ZVANIČNO: Samuel Chukwueze novi igrač Milana! Prštaće i na desnom boku Milana, Leao dobio blizanca

Samuel Chukwueze zvanično potpisao za Rossonere.


Nema stajanja na San Siru, pojačanja stižu kao na traci. Milan je vrlo blizu toga da posle nekoliko godina strogog kontrolisanja troškova za kupovine pređe granicu od 100.000.000 evra, pošto je ozvaničen još jedan potpis – stigao je Samuel Chukwueze.


Sada više nema dileme, prštaće na oba boka milanskog kluba, a Rafael Leao je, žargonski rečeno, dobio blizanca. Odnosno igrača koji svojim kvalitetima jako podseća na Portugalca sa suprotne strane terena.


Milan je za obeštećenje izdvojio 20.000.000 evra, dok će Villarealu potencijalno pripasti još osam miliona evra ako se aktiviraju svi bonusi. Ugovor je potpisan do juna 2028. godine. Pored toga, Milan je Villarealu prosledio Mattea Gabiu na pozajmicu, uzopciju otkupa na kraju sezone.


Nigerijac je još juče stigao na lekarske preglede, a kada je sve prošlo kako treba, završio je papirologiju i zadužio dres sa brojem “21“. Prošlu sezonu brzonogi napadač završio je sa 13 golova i 11 asistencija na 50 utakmica.


Milanu je ovo peto pojačanje za koje je izdvojen novac. Pre Chukwuezea stigli su Kristian Pulišić koji će mu biti direktna konkurencija, zatim centralni vezista AZ Alkmaara Tijjani Reijnders za 19.000.000 i Ruben Loftus Cheek iz Chelsea za 16.000.000, kao i napadač Salzburga Noah Okafor. Luca Romero i Marco Sportiello dovedeni su kao slobodni igrači.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji