ISTE GREŠKE: Milan i ove sezone pada na "malim utakmicama"

"Rossoneri" nisu uspeli da pobede "fenjeraša" Serije A


Milan može da pobedi Inter, dva puta remizira sa Juventusom, ali i ove sezone titulu može da izgubi na takozvanim "malim utakmicama".


Sredinom januara su imali šansu da prestignu Inter, ali su izgubili na "San Siru" protiv Spezie, da bi juče odigrali samo 2:2 protiv Salernitane, najslabije rangirane ekipe Serije "A" i ostavili su Interu dve prilike da ih nasledi na čelnoj poziciji. I prošle sezone su "roso-neri" izgubili od Specije, Sasuola, remizirali sa Genoom, Parmom što ih je na kraju skupo koštalo.


Ove sezone su opet izgubili od Spezie i Sassuola i nestvarno zvuči podatak da su na "San Siru" od 13 mečeva dobili osam susreta, dva puta su remizirali (Inter 1:1, Juventus 0:0) i izgubili od Spezie (2:1), Napolija (1:0) i Sassuola (3:1). U gostima su od 13 mečeva izgubili samo onaj od Fiorentine (4:3), uz tri remija i devet pobeda.


"Svi mečevi te nečemu nauče. Morali smo da ostanemo mnogo bolji na terenu, da se trudimo da budemo kompaktniji, a ne da pokušamop posle vođstva brzopleto da završimo utakmicu za 20 minuta. Na momente smo bili haotični i ta neka velikodušnost nas je koštala", objasnio je trener Milan Stefano Pioli.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji