Saelemaekers: Ibra ima ludački mentalitet, gura vas i viče na treningu

Zlatan Ibrahimović uvek daje sve od sebe i ništa manje ne očekuje od svojih saigarča, a Alexis Saelemaekers otkriva neke od detalja sa treninga Milana.


Ibra je odigrao veoma važnu ulogu u usponu Milana u prethodne dve sezone i u činjenici da su „rossoneri“ prošle sezone dugo bili konkurentni za titulu u Italiji.


„Nikad nisam imao saigrača kakav je on. Sa Ibrom nije lako trenirati, jer svakog dana ima taj ludački mentalitet. Hoće od svakog da se maksimalno trudi i izvuče sve što može iz sebe. Viče na vas i gura vas preko vaših limita“, objašnjava Saelemaekers u priči za Tuttosport.


On se dotakao i Oliviera Girouda, koji je stigao na San Siro, a za koga Alexis kaže da ima sličan pristup radu kao Ibrahimović.


„Sličan profil definitivno. Nije to baš isti mentalitet, ali je osvojio mnogo trofeja. Giroud ima Mundijal, Ligu šampiona. Kao fudbaler koji nije osvojio ništa, važno je da imamo takve igrače oko sebe da nam pomognu. Mogu da nas nauče kako da pobeđujemo i tako što imaju samopouzdanja i vere da može da se trijumfuje“, istakao je Saelemaekers.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji