Olivier Giroud nasmijao Evropu sa učenjem italijanskog jezika

Francuski reprezentativac Olivier Giroud odnedavno je novo pojačanje italijaskog Milana, a navijači su ga pozitivno prihvatili i poželjeli mu dobrodošlicu u redove sedmerostrukog evropskog prvaka.


Kako bi što lakše i spremnije ušao u novu sezonu, Giroud je počeo učiti italijanski jezik, ali i odlučio se našaliti na način na koji Italijani komuniciraju, potkrepljujući verbalnu komunikaciju gestikulacijom rukama.


Francuz je odlučio objaviti video u kojem govori nekoliko riječi italijanskog jezika, a nakon toga, razgovarajući sam sa sobom, upotrijebio vjerovatno najpoznatiji gest kojeg možemo vidjeti na italijanskim fudbalskim terenima.



Video je naišao na široko odobravanje javnosti, ne samo u Italiji, već i ostatku Evrope, čime je Giroud postao još veći miljenik navijača Rossonera.


Giroud je u Milan stigao nakon Evropskog prvenstva u fudbalu, i to iz Chelseaja za obeštećenje od milion eura. U dva tima iz Londona Giroud je odigrao 372 utakmice i postigao je 144 gola, a u Milanu se očekuje da će biti zamjena 40-godišnjem Zlatanu Ibrahimoviću.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji