Teror u Torinu - Milan dao sedam!

Fudbaleri Milana, Juventusa i Atalante, ekipe koje se bore za direktan plasman u Ligu šampiona, ostvarili su pobede u 36. rundi Serije A.


Milan, zajedno sa Atalantom ima pol-poziciju da izbore najelitnije evropsko klupsko takmičenje, dok se Juventus mora nadati kiksevima svojih rivala u naredna dva kola.


Maestralna partija Milana na "Olimpijskom stadionu" u Torinu. Izboli su "rosoneri" "bikove" kao pravi matadori. Naneli su čak sedam uboda svojim rivalima i napravili novi krupan korak ka direktnom plasmanu u Ligu šampiona preskočivši Napoli na trećem mestu. Revija golova Milaneza započeta je u 19. minutu kada je pogodio Theo Hernandez, a ubrzo je sa penala Franck Kessie povisio na 2:0.


U drugom poluvremenu odbrana domaćih se potpuno raspala. Brazilac Bremer je svojim očajnim reakcijama i postavljanjem olakšavao posao ofanzivcima "rosonera" koji su sve to kažnjavali. Brahim Diaz je postigao gol na trećoj uzastopnoj utakmici, a potom su se redom upisivali Theo Hernandez po drugi put, a potom i je tri gola dao Ante Rebić, koji se izvinio svojim protivnicima nakon što je postavio 7:0 u 79. minutu igre.


(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji