Shevchenko razgalio maštu: Hoću da budem trener Milana!

Legendarni Ukrajinac zna kakvi su mu ciljevi u trenerskoj karijeri.

Bio je njihov legendarni napadač, svojim udarcem iz penala im je doneo Ligu šampiona, a sada želi i da ih predvodi sa klupe!

Za Andreya Shevchenka jedan od ciljeva u trenerskoj karijeri da bude trener Milana!

Milan spremio za Holanđanina 20.000.000

Čuveni Ukrajinac, koji je trenutno selektor svoje nacionalne selekcije, potvrdio je da bi voleo da se vrati među "Rossonere" kao trener.

Shevchenko je najbolji napadač Milana u poslednjih 25 godina i tokom osam sezona u klubu bio je šampion Italije i Evrope.

On je u tom periodu postigao čak 175 golova u famoznom crveno-crnom dresu, a sada se nada da bi jednog dana mogao da bude njihov trener.

"Sada, najvažnije je da pokušamo da završimo ovu sezonu", rekao je Shevchenko za italijanski "Milan News".

"Svaki igrač mora da da sve od sebe da se završi sezona. Posle toga, videćemo šta će se desiti i kakva će biti budućnost Milana. Želim da se vratim kao njihov trener jednog dana. Milan će uvek biti u mom srcu, imam veliku ljubav prema njihovim navijačima", rekao je Ukrajinac.

On se kao selektor reprezentacije svoje zemlje plasirao na Evropsko prvenstvo koje će biti održano u leto 2021. godine, ali očigledno razmišlja i dalje od toga u budućnost.

"Hajde da vidimo kada i da li će se to desiti, ali jedan od mojih ciljeva je da se vratim među "Rossonere" kao trener. Za sada razmišljam samo o Ukrajini i fokusiran sam na reprezentaciju", rekao je popularni Sheva.

(Mondo.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji