Ibrahimović prvi put javno progovorio o penziji!

Napadač Milana još nije odlučio šta će biti na kraju sezone.

Zlatan Ibrahimović je poslednjih dana u centru pažnje italijanskih medija nakon što je javno stao na stranu Zvonimira Bobana koji je nedavno dobio otkaz u Milanu!

Mnogi su to protumačili tako što su legendarnog Ibru već preselili iz Milana, a "Gazzetta dello Sport" je čak u sredu ujutru istakla da će Šveđanin na leto najverovatnije u penziju.

Međutim, Zlatan ništa još nije odlučio što je potvrdio i u izjavi za "Rai Sport."

"Još ništa ne mogu da planiram, jer se svakog dana događa nešto novo. Ovo niko nije očekivao, ali moramo da poštujemo mere opreza i budemo strpljivi. Tek kasnije ćemo videti šta će biti. Nisam doneo još nikakvu odluku", rekao je Ibrahimović.

Trenutno se nalazi u Stokholmu, a objavio je i kako provodi vrijeme u karantinu.

"Volim biti kod kuće, vani se ne krećem puno. Mogu raditi bilo šta. Preuređujem stan, gledam televiziju, radim u teretani. Zaista sam najsrećniji u svojoj kući", kazao je Ibrahimović.

Takođe je dodao da je veoma važno poštovati uputstva i preporuke nadležnih.

"Tragično je da se fudbalske lige pekidaju, ali moramo poštovati sistem i biti strpljivi. Moraju pronaći rešenje koje je dobro za cijelu zajednicu. Najvažnije od svega je zdravlje", rekao je popularni napadač.

Ibra je prije nekoliko dana uspostavio i internetski fond za prikupljanje sredstava za pomoć bolnicama koje su u centru širenja koronavirusa u Italiji, a kao krajnji cilj je označio milion evra.

Prema internet stranici koja prihvata donacije, Ibrahimović je u fond donirao 100.000 evra.

(Telegraf.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji