Galliani nikada nije prežalio što nije doveo dvojicu igrača: Bili su mladi i preskupi, a ispostavilo se da su vredeli

Adriano Galliani, nekadašnji izvršni direktor i potpredsednik Milana, za vreme vladavine Silvija Berluskonija, otkrio je kako žali što u redove "roso-nera" nije doveo Alessandra del Piera i Cristiana Ronalda, a mogao je.

"Del Piera smo pokušali da kupimo pre nego što je otišao u Juventus. On je jedan od dvojice igrača za koje najviše žalim što nisu potpisali za Milan. Padova nam ga je ponudila, ali je previše tražila za tako mladog momka. Tada nismo bili sigurni, a posle taj propust nikada nisam prežalio", otkrio je Galliani u razgovoru za "Sky sport Italija".

Milan želi da pobedi Real u trci za potpis dvojice igrača

Spalletti ponovo u modi

Cristiano Ronaldo je drugi igrač za kojim Galliani žali:

"Sporting nam ga je ponudio kada je imao samo 16 godina, ali je portugalski klub zaista mnogo tražio", dodao je iskusni fudbalski mag koji je u FK Milan bio 31 godinu, a u čije vreme je klub osvojio 29 trofeja.

Milan ne može da se požali na imena koja su na "San Siro" stigli u vreme Gallianija. Čak osam fudbalera su bili osvajači "Zlatne lopte" dok su nosili "crveno-crni" dres.

"Počelo je sve sa Gulllitom i Van Bastenom, pa onda sa trećim Holanđaninom Rijkaardom. Neprevaziđen igrač u svoje vreme bio je i Ukrajinac Shevchenko, ali isto mogu da kažem za Ronaldinha, Weaha, Savićevića, Bobana, Dessailly...", zaključio je Galiani

(Novosti.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji