Castillejo opisao do detalja kako je sada živeti u Milanu

Korona virus je paralisao sport, a preti da to učini sa svim d
ruštvenim događajima.

Čeka se da prođe određeni vremenski period pre nego što se sve vrati u normalu, a kako je u jednom od žarišta govorii je Samu Castillejo.

- Od ponedeljka sam zatvoren u kući, pošto je prvenstvo prekinuto. Rekli su nam da, zasad, ostanemo u zatvorenom sve do narednog ponedeljka, mada mi se čini da će se ovakve mere potrajati, jer je u međuvremenu nekoliko fudbalera inficirano - prepričava situaciju sa lica mesta Samu Castillejo, krilni vezista Milana, u programu za jednu špansku radio stanicu.

Govorio je i o neuobičajenim okolnostima u kojima se živi ovih dana.

Povratak treninzima 23. marta

- Napolje možete samo uz određene dozvole ili u hitnim slučajevima: ako idete na posao, u nabavku ili u apoteku. Prošle sedmice sam otišao u supermarket, izgledao mi je kao bolnica, ljudi su nosili zaštitne maske preko lica i rukavice. A tad još nismo dostigli ovu tačku opasnosti.

Otud, deluje da se ni Milanovi fudbaleri, a ni drugi sportisti neće skorije vraćati na stadione i u hale. Deprimira ih što ne mogu da se bave onim što najbolje znaju.

- Pomalo je dosadno. Spavam, kuvam, čistim, pričam sa porodicom, a kako nam nije dozvoljeno da šetamo, najveći deo dana provodimo u razgovorima sa familijom i prijateljima - dopunio je Castillejo.

(Blic.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji