Vraćam se u klub koji mora da obnovi svoju istoriju: Da li je Ibra potvrdio da dolazi u Milan?

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović nagovestio je gde će nastaviti karijeru i mediji na "Čizmi" su skoro uvereni da će to biti Milan. On je poručio i "vidimo se uskoro u Italiji".

- Vraćam se u klub koji mora da se vrati pobedama i obnovi svoju istoriju i koji je u traženju borbe sa svima i svakim. To je jedini način da pronađem pravu motiaciju da bih vas opet iznenadio. Nije samo u odabiru tima, jer ima i drugih faktora kao što je interes moje porodice - rekao je Zlatan za GQ.

Ibrahimović je već neko vreme bez takmičarske akcije jer više ne igra za Los Anegeles Galaxy u koji je otišao iz Manchester Uniteda.

Među kandidatima za njegov potpis su Milan, Napoli, Roma i Bologna i svi pobrojani imaju osvojene titule u svojoj istoriji.

- Ima igrača koji igraju i onih koji misle fudbal. Kad neko izmisli drugi način igranja, ostali će pratiti. Volim da pravim razliku, neću da radim samo jednu stvar dobro, već više njih istovremeno - rekao je Ibrahimović.

On je potom objasnio da je isto uradio i u Galaxyu, u trenutku kada su ga zbog teške povrede kolena svi već uveliko otpisali. Istini za volju, Ibrine najave treba uzeti sa rezervom bar donekle jer je nedavno poručio i da se vraća u Španiju.

(Telegraf.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji